Nog de hele week aardig weer!

Hoewel de herfst voor de deur staat is de temperatuur deze week nog prima te noemen. Met deze temperaturen dik boven de 15 graden probeer je nog zoveel mogelijk buiten te zijn natuurlijk. Maar ondanks dat kan je nog wel roulette spelen, in je eigen achtertuin bijvoorbeeld!

Je wist vast al dat je op je eigen computer roulette kunt spelen, dit kan zonder het downloaden van speciale software. Vanaf nu speel je roulette in je browser, veilige browsers zijn bijvoorbeeld Google Chrome en Microsoft Edge.Je gaat gewoon naar het casino en logt in op je account. Als tip geven we mee om altijd wat geld op je account te hebben staan, zo kan je direct aan het spelen wanneer je er zin in hebt.

Zon, cocktails en roulette

Maar online gokken blijft niet beperkt tot alleen de computer of laptop, speel tegenwoordig ook op je smartphone of tablet. Zo kan je onderweg of ergens lekker in de zon gewoon roulette spelen. Sinds kort is het zelfs mogelijk om live roulette mee te spelen. Zo bekijk je via diverse camera’s rondom een echte roulette tafel de speeltafel en kan je inzetten via je tablet of smartphone. Doe dit op een terras met een cocktail en een heater erbij of gewoon lekker in je eigen achtertuin, zo speel je roulette op de perfecte manier. Je kan er van genieten, zowel van de zon en een ijskoud drankje als het spelen van roulette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *