High limit pontoon

Wie reeds heel wat pontoon speelrondes heeft afgewerkt zal waarschijnlijk op zoek zijn naar een beetje extra uitdaging. Daarnaast is het ook mogelijk dat je door het spelen van pontoon reeds een niet onaanzienlijke winst hebt verkregen waardoor je nu voor veel hogere bedragen kan spelen. High limit pontoon biedt in beide gevallen de perfecte oplossing. Door het spelen van high limit pontoon wordt er gebruik gemaakt van hoge inzetten waardoor er veel meer op het spel komt te staan. Dit zorgt automatisch voor meer spanning terwijl je bij het winnen van verschillende speelrondes direct ook een zeer aantrekkelijke winst weet te behalen. Ben jij een fervente pontoon speler, maar ben je nu op zoek naar een beetje extra uitdaging evenals een mogelijkheid om echt grote winsten te boeken? Lees dan snel verder en ontdek waarom high limit pontoon ook voor jou zeer interessant kan zijn.

pic44

Wat is high limit pontoon precies?

De spelregels van high limit pontoon verschillen niet in vergelijking met de standaard uitvoering van het spelletje. Het enige verschil waar je dan ook rekening mee dient te houden gaat schuil in het feit dat er gebruik wordt gemaakt van veel hogere inzetten. Daar waar je bij standaard pontoon gemiddeld speelt voor een inzet van bijvoorbeeld tien tot enkele tientallen euro's kan er bij pontoon niet zelden worden ingezet tot een paar duizend euro per speelronde. Dit maakt uiteraard dat het spelen van high limit pontoon de nodige risico's met zich meebrengt, maar anderzijds zorgt het winnend afronden van een speelronde wel voor een zeer aantrekkelijke, hoge uitbetaling. Vooraleer je, je waagt aan het spelen van high limit pontoon is het evenwel altijd belangrijk om een aardige bedrag op je spelersrekening te hebben staan. De kans dat je namelijk enkele speelrondes verliest is altijd aanwezig waardoor je dit verlies uiteraard zal moeten kunnen compenseren. Met een beperkt budget dat beschikbaar is op je spelersrekening is dat helaas niet mogelijk.

gif3

De voordelen van high limit pontoon

Het spelen van high limit pontoon brengt verschillende interessante voordelen met zich mee. Allereerst is het bijvoorbeeld zo dat je op deze manier veel meer geld kan verdienen in even veel speelrondes als bij gewoon pontoon het geval zou zijn. Ondanks het feit dat er zeer veel geld kan worden verdiend is het zo dat de spelregels niet verschillen ten opzichte van gewone pontoon. Dit geldt eveneens voor bijvoorbeeld het huisvoordeel. Pontoon staat er om bekend de populairste variant van blackjack te zijn, mede omwille van het feit dat ze over een even groot (of beter gezegd laag) huisvoordeel beschikt. Door het spelen van high limit pontoon is het dan ook zeker en vast mogelijk om (mits het hanteren van een goede strategie) binnen afzienbare tijd over een meer dan behoorlijk extra bedrag op je bankrekening te beschikken.

De nadelen van high limit pontoon

Er zijn niet alleen maar voordelen verbonden aan het spelen van high limit pontoon. Wanneer je deze versie van pontoon speelt dien je er bijvoorbeeld rekening mee te houden dat je een zeer groot budget ter beschikking moet hebben. Dit zorgt er meteen voor dat deze versie van pontoon niet geschikt is voor de beginnende speler. Ook mensen die niet over een groot budget op hun spelersrekening beschikken doen er beter aan om de standaard versie te spelen. Uiteraard is het bovendien ook belangrijk om voor jezelf uit te maken welk risico op verlies je wenst te lopen. Ondanks het feit dat pontoon over een zeer beperkt huisvoordeel beschikt is het namelijk steeds zo dat je als speler het risico loopt om tegen een bepaald verlies aan te kijken. Kan je dit verlies slikken of brengt het je meteen in de financiële problemen? Het is een cruciale vraag waar je beter voor het beginnen spelen van high limit pontoon een antwoord op kan vinden!

High limit pontoon spelen of niet?

De vraag of je er goed aan doet om high limit pontoon te spelen of niet is eigenlijk één waar we maar moeilijk een antwoord op kunnen geven. High limit pontoon beschikt zeker en vast over een aantrekkelijk potentieel, in het bijzonder omdat het huisvoordeel zo beperkt is. Daar tegenover staat wel dat deze versie van pontoon duidelijk niet voor iedereen geschikt is. Maak daarom steeds voor jezelf uit welk risico je wenst te lopen en welk zeker en vast niet. Daarnaast is het altijd noodzakelijk om het verlies van verschillende speelbeurten op te kunnen vangen wil je op termijn winst kunnen behalen met het spelen van high limit pontoon.